Slot Festival majoituspaketit

Slot Festival on uusi festivaali, joka juhlitaan 19.-20.7.2024 tunnelmallisessa ja historiallisessa Turun Linnanpuistossa. Festivaalin ohjelma koostuu kansainvälisistä tähtiartisteista sekä kovista kotimaisista nimistä, joissa on mukana myös hieman nostalgiaa. Slot Festivalilla mukavuus, hyvä tunnelma ja laadukkaat palvelut ovat tärkeässä roolissa festivaalikokemuksessa. Slot Festivalin ohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.slotfestival.fi ja lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa vuoden 2024 aikana.

 

Varaa kätevä majoituspaketti Slot Festival tapahtumaan. Elämys Events yhdessä tapahtumajärjestäjän kanssa on koonnut valmiita majoituspaketteja, joihin kuuluu haluamasi majoitus sekä tapahtumaliput. 


- Valitse alla olevasta kalenterista majoituksen kesto sekä henkilömäärä.
- Kun olet valinnut hotellin, seuraavalla sivulla voit vaihtaa pakettiin haluamasi yhden, kahden tai kolmen päivän festivaalilipun.
- Paketti maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä, maksua ei palauteta peruutustapauksessa
- Maksuoperaattorini toimii Paytrail. Maksutapoina käyvät mobiilimaksu, pankkimaksu ja Visa/Mastercard korttimaksutavat


Tapahtumaliput toimitetaan päävaraajan sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli olet valinnut majoituksen Omena Hotellista, toimittaa hotelli myös erillisen ovikoodin päävaraajan sähköpostiin /matkapuhelimeen hyvissä ajoin ennen majoituksen alkamisajankohtaa.  

 

Mikäli olet kiinnostunut paketista isommalle ryhmälle (väh. 10 henkilöä), voit olla yhteydessä: events@elamysgroup.com