Ruisrock 2024 majoitus- ja lippupaketit

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Taianomaisesta tunnelmastaan tunnettu festivaali juhlitaan Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa 5.–7.7.2024.

 

Vuosittain Ruisrockissa nähdään nousevia sekä maailmanluokan artisteja ja ajankohtaisimpia taiteilijoita – ensiluokkaisista palveluista puhumattakaan. Festivaali vie kävijänsä viikonlopun mittaiselle matkalle toiseen maailmaan, joka on täynnä riemua, ystävyyttä ja vapautta. Ruisrock on olemassa, jotta maailmassa olisi enemmän iloa ja onnellisuutta. Ruisrockin artistikattaus on myös tänä vuonna laaja ja monipuolinen. Viikonlopun aikana lavalle nousevat muun muassa Louis Tomlinson, Offset, J Hus, Romy ja Yaeger ja kotimaisista tähdistä nähdään PMMP, Kaija Koo, Gasellit, Behm ja monia muita! 

 

Festivaalin ohjelma tulee täydentymään talven ja kevään kuluessa. Katso ohjelma täältä.

 

Ruisrock on ikärajaton festivaali, mutta kaikki VIP- ja baarialueet ovat K-18-aluetta. Siksi Ruisrock VIP ja Ruisrock Plus -liput ovat vain täysi-ikäisille.

 

Lue lisää Ruisrockista 
Lue lisää Plus- ja VIP -lipuista


Hotellipaketin varaaminen

 

1) Valitse ensin alla olevasta kalenterista kaksi tai kolme yötä majoitukseen, sekä henkilömäärä.
2) Seuraavaksi valitse haluamasi hotelli.
3) Seuraavassa kohdassa voi valita haluamasi lipun. Valitse pakettiin kolmen päivän festivaalilippu, kolmen päivän VIP -lippu (K-18) tai Plus -lippu (K-18).
4) Paketti maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.

 

Maksuoperaattorina toimii Paytrail. Maksutapoina käyvät mobiilimaksu, pankkimaksu ja Visa/Mastercard korttimaksutavat

 

Hotellipaketteihin sisältyvän festivaalilipun toimitustapa on PDF-lippu sähköpostiin.  Festivaaliliput toimitetaan päävaraajan sähköpostiin viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Liput saapuvat varaajalle ennen juhannusviikonloppua.

 

Ostamalla Ruisrock hotellipaketin sitoudut siihen, että tapahtumajärjestäjä Ruisrock lähettää sinulle sähköpostia tapahtumaan liittyen. Ruisrock-hotellipaketin ostaessasi sitoudut myös ehtoihin, joihin lukeutuvat muun muassa lippuehdot, turvallisuuskäytänteet sekä Ruisrockin festivaalietiketti. Lisätietoja Ruisrockin sivulta. Ruisrock festivaaliehdot

 

Maksua ei palauteta peruutustapauksessa. Nimenmuutokset hotellihuoneisiin ovat mahdollisia 15 vrk ennen festivaalin alkua, muutosmaksu 10 euroa.

 

PÄIVITYS 18.4.: 

Kolmen hengen huoneet ajalle 5.-8.7. Loppuunmyyty
Sokos Hotel Kupittaa - Loppuunmyyty

Lisähuoneita sekä huoneistoja