Ruisrock 2023 majoitus- ja lippupaketit

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Taianomaisesta tunnelmastaan tunnettu festivaali juhlitaan Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa 7.–9.7.2023.

 

Vuosittain Ruisrockissa nähdään laaja kattaus nousevia artisteja, maailmanluokan meganimiä ja ajankohtaisimpia taiteilijoita – ensiluokkaisista palveluista puhumattakaan. Festivaali vie kävijänsä viikonlopun mittaiselle matkalle toiseen maailmaan, joka on täynnä riemua, ystävyyttä ja vapautta. Ruisrock on olemassa, jotta maailmassa olisi enemmän iloa ja onnellisuutta.

 

Ruisrockin artistikattaus on myös tänä vuonna laaja ja monipuolinen. Viikonlopun aikana lavalle nousevat muun muassa normeja rikkova Lil Nas X, EDM-tähti Skrillex sekä räppärit Machine Gun Kelly ja Yung Lean. Lisäksi Ruissalossa nähdään Antti Tuiskun viimeinen keikka, kesän jälkeen tauolle jäävä Vesala, Apulanta, Olavi Uusivirta ja monia muita! Festivaalin ohjelma tulee yhä täydentymään kohti kesää. Katso ohjelma täältä.

Ruisrock on ikärajaton festivaali, mutta kaikki VIP- ja baarialueet ovat K-18-aluetta. Siksi Ruisrock VIP ja Ruisrock Plus -liput ovat vain täysi-ikäisille.

Lue lisää Ruisrockista

Lue lisää Ruisrock Plus- ja Ruisrock VIP -lipuista


Hotellipaketteihin sisältyvän festivaalilipun toimitustavaksi voit valita Kivra digipostipalvelun tai sähköpostin. Kun valitset lipun toimitustavaksi digipostipalvelu Kivran, saat erikoisetuja ennen Ruisrockia ja sen aikana. Ruisrock lähettää kaikille Kivraan liput vastaanottaneille mm. tiedon ohjelma-aikataulusta ennen muita, ja luvassa on myös etuja ja alennuksia festivaalien aikana. Kivralla pidät lippusi tallessa ja helposti saatavilla aina kun sitä tarvitset, myös ilman verkkoyhteyttä.


Hotellipaketin varaaminen


Rekisteröidy halutessasi ilmaiseen digipostipalvelu Kivraan.


  1. Valitse ensin alla olevasta kalenterista kaksi tai kolme yötä majoitukseen, sekä henkilömäärä.
  2. Seuraavaksi valitse haluamasi hotelli.
  3. Seuraavassa kohdassa voi valita haluamasi lipun ja toimitustavan. Valitse pakettiin kolmen päivän festivaalilippu, kolmen päivän Ruisrock VIP -lippu (K-18) tai Ruisrock Plus -lippu (K-18).
  4. Paketti maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Maksuoperaattorina toimii Paytrail. Maksutapoina käyvät mobiilimaksu, pankkimaksu ja Visa/Mastercard korttimaksutavat


Festivaaliliput toimitetaan päävaraajan Kivra-tilille tai sähköpostiin viimeistään kaksi

viikkoa ennen tapahtumaa. Liput saapuvat varaajalle ennen juhannusviikonloppua.


Ostamalla Ruisrock hotellipaketin sitoudut siihen, että tapahtumajärjestäjä Ruisrock lähettää sinulle sähköpostia tapahtumaan liittyen. Ruisrock-hotellipaketin ostaessasi sitoudut myös ehtoihin, joihin lukeutuvat muun muassa lippuehdot, turvallisuuskäytänteet sekä Ruisrockin festivaalietiketti. Lisätietoja Ruisrockin sivuilta.


Maksua ei palauteta peruutustapauksessa. Nimenmuutokset hotellihuoneisiin ovat mahdollisia 7 vrk ennen festivaalin alkua, muutosmaksu 10 euroa.